Dé Apple leverancier
voor bedrijven en instellingen

Apple voor zakelijk gebruik

De zakelijke wereld kan niet om Apple heen. Het is een van de meest populaire technologiebedrijven ter wereld en staat bekend om zijn innovatieve producten en diensten. Apple heeft een breed portfolio, waaronder smartphones, tablets, computers en horloges.

Een onderscheidende factor van Apple is dat het eigen besturingssystemen heeft, waaronder iOS, macOS, watchOS en tvOS. Deze besturingssystemen staan bekend om hun gebruiksgemak, veiligheid en design. De MacBook is voornamelijk geschikt voor professionals die op zoek zijn naar een krachtige computer. Zijn uw medewerkers veel onderweg? Dan is de MacBook Air een goede keuze. De MacBook Air is namelijk licht en compact, waardoor het eenvoudig mee te nemen is.

Macbook Air of de MacBook Pro

De MacBook Air is een lichtgewicht laptop die ideaal is voor professionals die veel onderweg zijn. Het heeft een lange batterijduur, maar heeft wel minder rekenkracht dan de MacBook Pro. De MacBook Air is daarom niet geschikt voor zware programma’s.

De MacBook Pro is daarentegen ideaal voor zware taken die veel performance vragen, zoals videobewerking en gaming. Het heeft een snellere processor en meer RAM-geheugen dan de MacBook Air. Het heeft daarentegen wel een kortere batterijduur en is zwaarder dan de MacBook Air.

Benieuwd welke Apple devices passen bij uw organisatie? Onze accountmanager kunt u hierin adviseren.