Een oplossing bieden voor al uw
IT-vraagstukken, dat is wat wij doen

Over ons

Een oplossing bieden voor al uw IT-vraagstukken, dat is wat wij doen. Ogerion biedt specialistische IT-diensten en professionals aan voor organisaties in heel Nederland. Daarnaast hebben wij een sterk netwerk van fabrikanten, zodat wij u altijd snel van de gewenste en meest passende hardware kunnen voorzien. Uw bedrijf staat bij ons centraal  en u kunt rekenen op een vaste contactpersoon die uw organisatie en doelstellingen kent. Of het nu gaat om infrastructuur vraagstukken, detachering of hardware, wij nemen het volledig voor u uit handen.

De kracht van samenwerken

Als groeiende organisatie voegen wij steeds meer professionals met verschillende expertises toe aan ons team, maar werken ook nauw samen met externe partijen. Juist deze samenwerkingen met betrouwbare specialisten en leveranciers, geeft ons de mogelijkheid om u nog vollediger te ondersteunen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Fabrikanten en Distributeurs

Om u van het beste product en advies te voorzien, werken wij samen met een aantal toonaangevende IT-fabrikanten en distributeurs. Onze partijen zijn zorgvuldig geselecteerd op het dienstenportfolio en het leveren van alle bekende A-merken. Daarbij krijgt Ogerion geregeld trainingen en opleidingen aangereikt over de meest recente productontwikkelingen en het assortiment. Door deze nauwe samenwerking zijn wij in de gelegenheid om u snel het gewenste product te leveren.

Partners

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.