Een goede IT-infrastructuur is stabiel, schaalbaar en snel

Een goede IT-infrastructuur is stabiel, schaalbaar en snel

Ontwerp, realisatie en beheer van IT-infrastructuren

De IT-infrastructuur van een organisatie betreft alle informatietechnologie, zoals; hardware, software en netwerken. Het is voor een organisatie van groot belang dat personeel snel en veilig gebruik kan maken van deze diensten en producten. Daarbij wilt u uiteraard ook rekening houden met schaalbaarheid, beveiliging en de kosten. Ogerion heeft de expertise in huis om u op maat te adviseren, de uitrol te realiseren en, gedeeltelijk of volledig, het beheer te waarborgen. Elke organisatie is tenslotte uniek als het gaat om de technische behoefte en gewenste mate van ondersteuning.

Ontwerp

Wenst u advies over passende platform types zoals; lokale infrastructuur, public, private of hybrid cloud oplossingen? Ogerion adviseert en ontwerpt complexe IT-infrastructuren voor elke organisatie. Hierbij kijken we naar de doelstellingen van uw organisatie, maar ook naar de korte en lange termijnontwikkelingen in de markt. Onze specialisten ontwerpen infrastructuren die de juiste performance bieden, voor nu en de toekomst.

Realisatie

In de realisatiefase kijken we samen met u naar de verschillende aspecten van het traject. Hierbij houden wij ons bezig met de technische kant van een migratie, maar hebben ook aandacht voor de gebruikerskant om de continuïteit van het werk zo min mogelijk te verstoren. Wenst u ondersteuning van uw ICT-afdeling of een complete realisatie van een nieuwe omgeving? Ogerion detacheert professionals met ruime ervaring voor zowel korte- als complexere projecten.

Beheer

Om ons werk goed uit te voeren zijn wij steeds afhankelijker van de IT-performance. Voor een organisatie neemt het belang van goed beheer van de IT-omgeving dan ook toe. Wij ontwerpen, realiseren én beheren infrastructuren, zodat de continuïteit van uw organisatie gewaarborgd blijft.

Ogerion beschikt over gecertificeerde IT-professionals voor het realiseren van een stabiele infrastructuur. Dit betreft het ontwerpen, implementeren, migreren en optimaliseren van de volledige infrastructuur.

Expertises

Ogerion heeft kennis van o.a. de volgende technologiën en werkt samen met deze vendoren.

Wilt u meer informatie?
Wilt u meer weten wat onze dienstverlening kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op met onze sales afdeling.