Merkonafhankelijk advies over de aanschaf van IT-hardware

Merkonafhankelijk
advies over de aanschaf van IT-hardware

Samen met u naar de beste IT-oplossing

Ogerion is dé onafhankelijke leverancier voor al uw zakelijke hardware. Met de wensen van de organisatie als basis adviseren en selecteren wij voor u de juiste hardware voor de werkplek. Bij de aanschaf van hardware kan Ogerion de volledige installatie en logistieke werkzaamheden uit handen nemen. Wij zorgen er dan voor dat de hardware op de juiste locatie wordt geleverd en direct klaar is voor gebruik. Door de samenwerking met de grootste distributeurs van Nederland, zijn wij in staat om hardware (onder andere van Acer, Apple, Dell, HP, Lenovo en Samsung) in grote aantallen, snel te leveren.

Hardware voor elke werkplek
Het portfolio van werkplek-hardware omvat onder meer:

Computers

Laptops

Tablets

Printers

Componenten

Accessoires

IT-diensten

Een computer is bij aanschaf niet direct klaar voor gebruik. Er komen een aantal voorbereidende werkzaamheden bij kijken. Zo dient de computer voorzien te worden van de nodige instellingen en software waar de organisatie mee werkt. Ogerion biedt een totaalpakket aan van installatie en logistieke werkzaamheden, zodat elke werknemer direct aan de slag kan.

Wilt u meer informatie?
Wilt u meer weten over de aanschaf van hardware? Neem dan contact op met onze sales afdeling of vraag vrijblijvend een offerte aan.