Zakelijke desktops van HP:
design, beveiliging en veelzijdigheid

Als u op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige en veilige pc’s voor uw bedrijf, dan zijn de zakelijke HP desktops en All-in-One pc’s een uitstekende keuze. Deze pc’s zijn ontwikkeld voor verschillende type professionals en werkscenario’s, met een breed scala aan specificaties, designs en functies. Door de focus op duurzaamheid, bieden de desktops een langere levenscyclus, wat op de lange termijn kosten bespaart. We lichten de populairste series van zakelijke HP pc’s uit.

De zakelijke HP desktops en All-in-One pc’s zijn zeer geschikt voor elke werkplek, of u nu thuis, op kantoor of onderweg werkt. Ze bieden kracht, beveiliging en veelzijdigheid.

HP zakelijke desktop leverancier
HP ProDesk-serie

HP ProDesk

De HP ProDesk is een voordelige keuze voor organisaties die betrouwbare en duurzame desktops nodig hebben voor basis- en kantoortaken. Deze modellen bieden namelijk voldoende performance en beveiliging voor e-mail, internet, tekstverwerking en spreadsheet werkzaamheden. Ze zijn budgetvriendelijker in vergelijking met de EliteDesk-reeks, waardoor ze ideaal zijn voor kleinere organisaties. De ProDesk-desktops zijn eenvoudig te implementeren en bieden een stabiele basis om in de toekomst uit te kunnen breiden. Het is dan ook de meest gekozen desktop door het MKB.

De ProDesk is leverbaar als mini-pc, small form factor-pc, tower-pc en All-in-One-pc.

HP All-in-One pc

De All-in-One pc’s van HP zijn bijzonder geschikt voor zakelijke omgevingen, vanwege hun combinatie van geavanceerde technologie, efficiëntie en betrouwbaarheid. Deze computers bieden een naadloze integratie van alle essentiële hardwarecomponenten in één slank en ruimtebesparend scherm. Dit betekent een gestroomlijnde werkplek zonder wirwar van kabels.

Deze pc’s zijn niet alleen stijlvol, maar bieden ook technologische innovatie. HP heeft naast geavanceerde functies zoals hoogwaardige beeldschermen, krachtige processors en beveiligingsopties, ook vingerafdrukscanners en gezichtsherkenning geïntegreerd. Dit versterkt de algehele efficiëntie en productiviteit binnen uw organisatie.

Er zijn meerdere modellen beschikbaar, variërend in specificaties en prijsklassen, zodat u kunt kiezen wat het beste bij de organisatiebehoeften past. Laat u gerust adviseren door onze accountmanager.

HP ProOne

HP EliteDesk

Bent u meer op zoek naar desktop-pc’s die een optimale balans bieden tussen hoge prestaties en geavanceerde beveiliging? De desktop’s uit de HP EliteDesk-serie hebben een compacte behuizing en krachtige processor die complexe workloads kunnen uitvoeren. Daarnaast beschikken deze pc’s over HP Extended Range Wireless LAN, die het bereik van de Wifi versterkt. Ideaal in drukke omgevingen. De EliteDesk-serie biedt verschillende modellen en formaten, zoals mini-pc, small form factor-pc, tower-pc en All-in-One-pc. Daarbij zijn ze langer leverbaar zodat organisaties hier goed op kunnen standaardiseren.

De zakelijke HP desktops en All-in-One pc’s zijn zeer geschikt voor elke werkplek, of u nu thuis, op kantoor of onderweg werkt. Ze bieden kracht, beveiliging en veelzijdigheid.

Benieuwd welke desktop of All-in-one PC past bij uw organisatie? Onze accountmanager kunt u hierin adviseren.

Waarom bij Ogerion uw zakelijke dekstop kopen?

  • Grote voorraad HP desktops en All-in-One pc’s, snel leverbaar

  • Prijsonderhandeling bij de fabrikant, voor het beste aanbod

  • HP gecertificeerd, voor deskundig advies

  • Eén aanspreekpunt binnen Ogerion, iemand die uw organisatie kent

  • Passende dienstverlening, als verlengstuk van uw IT-afdeling

  • Eenvoudige Lifecycle Services via een online portaal

Welke klanten bedienen wij?

Benieuwd welke desktop of All-in-one PC past bij uw organisatie?

Vul onderstaand formulier in, onze accountmanager neemt contact met u op om u hierin te adviseren.


    * Verplichte velden

    Ogerion B.V. behandelt uw persoonsgegevens met grote zorgvuldigheid. Door het verzenden van dit formulier stemt u ermee in dat Ogerion B.V. uw persoonsgegevens verwerkt, zoals omschreven in het privacy policy.