Uw IT-leverancier voor zakelijke HP hardware & oplossingen

Van laptops en desktops tot workstations, monitoren en andere accessoires, HP is al jaren onomstotelijk marktleider op het gebied van technologische oplossingen. HP wordt vooral door de zakelijke markt hooggewaardeerd, omdat het naast betrouwbare service, een breed scala aan IT-producten biedt. Het is dan ook niet voor niets dat wij een partnerschap zijn aangegaan met HP. Door deze nauwe samenwerking kunnen wij u snel het gewenste product leveren dat past bij uw bedrijfsspecifieke behoeften.

Zakelijke HP desktops en All-in-One pc’s

HP biedt een divers aantal zakelijke desktops en All-in-One pc’s, waaronder de HP EliteDesk-serie en de HP EliteOne-serie. De HP EliteDesk-serie biedt krachtige desktops en is uitermate geschikt voor professionals die graag op een vaste werkplek werken. De HP EliteOne-serie heeft stijlvolle All-in-One pc’s die geschikt zijn voor zowel eenvoudige kantoorwerkzaamheden tot meer specialistischere toepassingen, zoals grafisch ontwerp en videobewerking. Met hun krachtige prestaties, beveiligingsfuncties en betrouwbaarheid zijn ze de perfecte keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar veelzijdige en betrouwbare oplossingen voor hun zakelijke behoeften.

HP EliteDesk serie
Zakelijke laptop van HP

Zakelijke HP laptops

Nu nog veiliger en beter samenwerken met de producten uit de HP EliteBook-serie. Naast een geavanceerd design en stevige aluminium behuizing beschikken deze laptops over Wolf Security en HP Presence. Een budgetvriendelijke optie uit deze serie is de ProBook. De Probook-serie bestaat uit compacte en duurzame laptops. Ook de ultra draagbare Elite Dragonfly-serie valt onder deze categorie. Ideaal voor werknemers die veel onderweg zijn. De krachtige HP ZBook-serie is speciaal ontworpen met de behoeften van creatieve en technische professionals in gedachten. Het bevat sterke beveiligingsfuncties, betrouwbare prestaties en het heeft een lange batterijduur.

HP Thin Clients voor cloudcomputing

HP maakt het hybride werken nu nog makkelijker met cloud computing. In plaats van zware desktopcomputers te gebruiken, maakt u eenvoudig en veilig verbinding met uw virtuele desktop via een HP Thin Client. Met de HP Thin Client kunt u snel, betrouwbaar en efficiënt toegang krijgen tot de beschikbare applicaties en andere diensten binnen de Cloud omgeving van uw organisatie. Vooral in complexe, gecentraliseerde IT-omgevingen is de HP Thin Client een geschikte oplossing, omdat het de mogelijkheid biedt de IT-behoeften af te stemmen op de gebruikers.

HP workstation serie

HP workstations voor veelzijdig gebruik

De HP Workstations zijn speciaal ontworpen voor veelzijdige gebruikers die werken met zware software, zoals CAD/CAM, 3D-ontwerp, videobewerking en
etenschappelijke modellering. Deze workstations bieden krachtige prestaties en betrouwbaarheid voor zelfs de meest complexe toepassingen. HP Workstations zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de HP Z4, HP Z6 en HP Z8, elk met hun eigen unieke specificaties en prestatiekenmerken. Met de HP Workstations bent u verzekerd van de kracht en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw werk gedaan te krijgen.

Zakelijke monitoren van HP

Of u nu met administratieve taken bezig bent of met meer veeleisende werkzaamheden, zoals grafisch ontwerp en videobewerking, de HP monitoren bieden haarscherp beeld en heldere kleuren. Deze monitoren zijn uitgerust met 4k-resolutie, ontspiegeld scherm en ergonomische functies, zoals verstelbare hoogte, kanteling en rotatie. Kortom, met de zakelijke HP monitoren kunt u productiever werken en een optimale kijkbeleving ervaren.

Waarom bij Ogerion uw HP hardware kopen?

  • Grote voorraad HP producten, snel leverbaar

  • Prijsonderhandeling bij de fabrikant, voor het beste aanbod

  • HP gecertificeerd, voor deskundig advies

  • Eén aanspreekpunt binnen Ogerion, iemand die uw organisatie kent

  • Passende dienstverlening, als verlengstuk van uw IT-afdeling

  • Eenvoudige Lifecycle Services via een online portaal

Welke klanten bedienen wij?

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor zakelijke HP hardware? Wij helpen u graag!

Vul onderstaand formulier in om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Geef aan naar welke producten u opzoek bent, het gewenste aantal en eventueel de bijbehorende IT-diensten.


    * Verplichte velden

    Ogerion B.V. behandelt uw persoonsgegevens met grote zorgvuldigheid. Door het verzenden van dit formulier stemt u ermee in dat Ogerion B.V. uw persoonsgegevens verwerkt, zoals omschreven in het privacy policy.